Kommunikasjon/Info

Hjemmesiden

Hjemmesiden er  informasjonkanalen der vi legger ut det meste av informasjon om klubben. Er det noe du ikke finner der er det bare å spørre i Lagkontakt eller i Facebook gruppa eller Spond eller sende mail til styret.

Spond

Klubben og lagene bruker Spond til å legge ut informasjon. Der blir kamper og treninger lagt ut og spillerne (evt. foresatte for de minste) svarer på om det kan delta eller ikke. Når du registrerer deg i klubben blir du lagt til under riktig gruppe av en administrator.

Facebook

Ranheim Basket har en facebookgruppe hvor vi legger ut nyhetsoppdateringer og deler div. basketball relaterte arrangement. Gå inn her og lik gruppen så får du beskjed når noe legges ut der.
Der kan du også melde deg inn i grupper, dette er grupper som de fleste lag har og som brukes aktivt til deling av informasjon mellom foreldre og spillere. Vi oppfordrer alle foresatte til å delta aktiv her da det er en sosial arena hvor det deles bilder, kampresultater, forslag på aktiviteter og lignende.

Instagram

Ranheim Basket har en Instagram profil hvor vi legger ut nyhetsoppdateringer og deler div. basketball relaterte arrangement. Gå inn her og følg så får du beskjed når noe legges ut der.