Nye medlemmer

Velkommen!

På sidene til RIL Basketball finner du det meste du trenger av informasjon, og er det noe du ikke finner er det bare å ta kontakt med lagkontakten for årgangen dere har spørsmål om eller styret på: basketball@ril.no

Ønsker du å komme å prøve basketball før du bestemmer deg?  Ta kontakt med lagkontakten og avtal prøvetrening. Bli med på et par treninger før du bestemmer deg.
Etter å ha prøvd et par ganger vil treneren eller lagkontakten spørre om informasjon om spiller og foreldre for å melde inn i klubben om ønskelig.

Ranheim Basket er som de fleste idretter avhengig av foresattes innsats for å drive aktivitet. Så man må forvente deltakelse i styret eller andre verv/oppgaver/lagleder, samt dugnader for å opprettholde aktivitetsnivået i klubben. En av dugnadene vi kjører er hallvakt i Vikåsenhallen

Medlemskap

Innmelding skal gjøres i Spond.

Spond brukes til å kommunisere med foresatte og spillere. (kamper, trening osv.)
I tillegg sendes det ut medlemsgebyrer for meldemskap i RIL og Ranheim Basket her.

  • Send lagkontakten for din treningsgruppe: Barnets Navn/Fødselsdato/Adresse/Skole + foresattes Navn/Epost/Telefon. Send gjerne også med telefon/epost til barnet om det selv vil få informasjon som sendes ut i Spond.
  • Lagkontakt sørger for at meldemsansvarlig legger inn i Spond. Når dere er lagt inn vil du få en sms/epost om å godta gruppeinvitasjonen. Last ned appen og opprett en konto. Har du allerede Spond appen? Gå til gruppefanen og godta gruppeinvitasjonen. Vil du ikke bruke appen? I stedet for å laste ned appen, gå til https://spond.com/register for å opprette en konto og logge på. Mer info.
  • Det er viktig å varsle på Spond om deltagelse på trening senest dagen før trening. Det har med planlegging av økta.

Hva koster det å trene basketball?

Du finner informasjon om satser under fanen « For spillere«